WawamuSakasamuSurakimu_2022- si

කඩිනම් ආහාර නිෂ්පාදන ප්‍රවර්ධන වැඩසටහන

වගාකළ හැකි සෑම බිමක්ම

වවමු

පරිභෝජන රටාවට ගැලපෙන ලෙස

සකසමු

අතිරික්තය

සුරකිමු

වීඩියෝ එකතුව
සංවාදයට ලක්වන මාතෘකාව - වට්ටක්කා වලට අගයක් (2019)
සංවාදයට ලක්වන මාතෘකාව - "රැස ගුණ රැකගෙන එළවළු පලතුරු වියලමු" (2019)
සංවාදයට ලක්වන මාතෘකාව - සෝයා ආහාර (2019)
සංවාදයට ලක්වන මාතෘකාව - "කෘෂි ව්‍යවසායකත්යට සවියක්" (2019)
සංවාදයට ලක්වන මාතෘකාව - දේශීය අල වලින් විවිධ නිෂ්පාදන (2020)
සංවාදයට ලක්වන මාතෘකාව - වට්ටක්කා වලට අගයක් (2020)
සංවාදයට ලක්වන මාතෘකාව - අගය එකතු කළ බිම්මල් නිෂ්පාදන (2020)
සංවාදයට ලක්වන මාතෘකාව - ආහාර වියලිම (2020)
සංවාදයට ලක්වන මාතෘකාව - වැල් අල වලින් විවිධ නිෂ්පාදන (2021)
සංවාදයට ලක්වන මාතෘකාව - එළවළු සහ පළ තුරු වියලීම (2021)
සංවාදයට ලක්වන මාතෘකාව - බතල වලින් අයිස්ක්‍රීම් (2021)
සංවාදයට ලක්වන මාතෘකාව - බෝතල් කල ආහාර (2021)
සංවාදයට ලක්වන මාතෘකාව - බෝතල් කල ආහාර(අඹ/වරකා) (2022)
සංවාදයට ලක්වන මාතෘකාව - යලට කුරක්කන් වවමු (කෑම වර්ග)