RRDI_Div_GrainQuality_Research_2_si

RRID- Bathalagoda LOGO

පර්යේෂණ සහ ප්‍රකාශන - ධාන්‍යවල ගුණාත්මකභාවය පිළිබඳ අංශය

ජනප්‍රිය සාම්ප්‍රදායික හා වැඩිදියුණු කළ වී ප්‍රභේදවල පෝෂණ හා සෞඛ්‍ය ගුණාංග ඇගයීම

ප්‍රතිඔක්සිකාරක ක්‍රියාකාරිත්වය, ෆීනෝලික් අන්තර්ගතය සහ පිෂ්ඨය ජීර්ණය කිරීමේ හැකියාව භාවිතා කරමින් තෝරාගත් සහල් ප්‍රභේදවල පෝෂණ ගුණයෙහි විවිධත්වය තක්සේරු කිරීම.