වගාකළ හැකි සෑම බිමක්ම
වවමු
පරිභෝජන රටාවට ගැලපෙන ලෙස
සකසමු
අතිරික්තය
සුරකිමු
- විවිධ ආහාර සකස් කිරීම
මඤ්ඤොක්කා සහ සෝයාබෝංචි මිශ්රණයකින් සෑදෙන පෝෂණීය බිස්කට්
කොස් පරිභෝජනයට දිරි ගැන්වීම
වට්ටක්කා සාර රසය
මඤ්ඤොක්කා පිටි සාදා ගැනීම
රළු ධාන්ය ආහාර පරිභෝජනය කරමු
කොස් ආශ්රිත නිෂ්පාදන
වට්ටක්කා අයිස්ක්රීම්
ඉහළ ගුණාත්මයෙන් යුත් මඤ්ඤොක්කා තීරු/පෙති
නිර්මාංශිකයන්ට සොසේජ් හැඩයේ කෑමක් කොස් මදුළු වලින්
මඤ්ඤොක්කා සහ බතල ආශ්රිත නිෂ්පාදන
වීඩියෝ වැඩසටහන් මෙතැනින් නරඹන්න
වීඩියෝ එකතුව
සංවාදයට ලක්වන මාතෘකාව - වට්ටක්කා වලට අගයක් (2019)
සංවාදයට ලක්වන මාතෘකාව - "රැස ගුණ රැකගෙන එළවළු පලතුරු වියලමු" (2019)
සංවාදයට ලක්වන මාතෘකාව - සෝයා ආහාර (2019)
සංවාදයට ලක්වන මාතෘකාව - "කෘෂි ව්යවසායකත්යට සවියක්" (2019)
සංවාදයට ලක්වන මාතෘකාව - දේශීය අල වලින් විවිධ නිෂ්පාදන (2020)
සංවාදයට ලක්වන මාතෘකාව - වට්ටක්කා වලට අගයක් (2020)
සංවාදයට ලක්වන මාතෘකාව - අගය එකතු කළ බිම්මල් නිෂ්පාදන (2020)
සංවාදයට ලක්වන මාතෘකාව - ආහාර වියලිම (2020)
සංවාදයට ලක්වන මාතෘකාව - වැල් අල වලින් විවිධ නිෂ්පාදන (2021)
සංවාදයට ලක්වන මාතෘකාව - එළවළු සහ පළ තුරු වියලීම (2021)
සංවාදයට ලක්වන මාතෘකාව - බතල වලින් අයිස්ක්රීම් (2021)
සංවාදයට ලක්වන මාතෘකාව - බෝතල් කල ආහාර (2021)
සංවාදයට ලක්වන මාතෘකාව - බෝතල් කල ආහාර(අඹ/වරකා) (2022)
සංවාදයට ලක්වන මාතෘකාව - යලට කුරක්කන් වවමු (කෑම වර්ග)