11.වී වගාව සඳහා පොහොර නිර්දේශය – 2013 (වියළි හා අතරමැදි කලාපය)
12. ශ්රී ලංකාවේ ජනප්රිය පාරම්පරික වී ප්රෙභ්ද
17. තිරිඟු පිටි ආහාර වෙනුවට සහල් හා සහල් පිටි ආශ්රිත නිෂ්පාදනවලට පුරුදු වෙමු
18. මලකඩ කුඹුරු වලට පිළියම් (යකඩ විෂවීම)
23. වී ගොවිතැනට ජලය කාර්යක්ෂමව භාවිතා කරමු
24. වී වගාවේ දුඹුරු පැළ කීඩෑ වසංගතය වලක්වාගැනීම සඳහා පිළිවෙත්
29. වී අභිජනනය හා ප්රභේද නාමකරණය
30. වී වගාවේ ව්යාධිජනකයින් සඳහා ධාරක ශාක ලෙස හැසිරෙන වල් පැළෑටි
33. කුඹුරු පසෙහි පෝෂක ඌනතාවය හඳුනා ගැනීම හා පොහොර නිර්දේශ කිරීම
34. වී වගාවේ ගෙන්දගම් (සර්පර්) ඌනතාවය හා පිළියම්
41. කෙසෙල් පත්ර රෝල් කරන්නා පාලනය කරමු
42. කෙසෙල් වගාවේ පිටි මකුණා හඳුනාගැනීම හා හානිය පාලනය කිරීම
43. පලතුරු මැස්සා පාලනය කරමු
44. බෝරෝන් සහ කැල්සියම් ඌනතාවයන් නිසා සමහර පලතුරු වල ඇතිවන අසාමාන්යතා කිහිපයක්
51. පේර ගෙඩි වලට වැලදෙන රෝග හඳුනාගනිමු
52. නිවැරදිව පලතුරු පැළයක් නඩත්තුකර වැඩි ඵලදාවක් ලබාගනිමු
29. ගෙවතු වගා අත් පත්රිකාව (තෙත් හා අතරමැදි කලාපීය ගෙවත්ත)
30.නිරෝගිමත් පරපුරක් සඳහා සෞඛ්යාරක්ෂිත එළවලු, පලතුරු
9. ආහාර සුරක්ෂිතතාවය සඳහා අල බෝග වගා කරමු
10. ගුණාත්මක අල අස්වැන්නක් සඳහා නිවැරදි පෙර හා පසු අස්වනු තාක්ෂණික ක්රම උපයෝගී කරගනිමු
13. වැඩි මිරිස් ඵලදාවකට විසිරුම් ජල සම්පාදනය යටතේ බෝග කළමනාකරණ පැකේජය
14. වැඩි මිරිස් ඵලදාවකට බිංදු ජල සම්පාදනය යටතේ බෝග කළමනාකරණ පැකේජය
5. විශේෂ කෘෂිකර්ම ප්රවර්ධන සතිය – 201- 2019 මහ අපි වවලයි අපි කන්නේ
6. බීජ හා රෝපණ ද්රව්ය සංවර්ධන මධ්යස්ථානය